Express
Tasuta tagastamine!
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Community Approved
1264
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Lina

UVP29,00 €

24,00 €

Toode on laos saadaval! Tarnitakse 24 tunni jooksul
Ekspress saatmine!
Tasuta tagastamine! 365 päeva
Visa
Mastercard
Trustly
PayPal
DHL Express

Toote teave

Eseme number:33521-00
Kategooria:
sandaalid
Community Approved:
Lowest return rate in category
Osakond:
Naised
Materjal välimine:
Nahk
Kingatald:
Kumm
Toote tüüp:
Kingad
Värv:
Pruun,
Punane
Kontsa kõrgus:
5
Tooterühm:
Madalad kingad

Lina

Mohedatoffeln Lina

Paljud tunnevad need jalanõud ära, neid leidub suvilates ja villades üle Rootsi. See on traditsiooniline ummistus. See konkreetne mudel on moodsam ning on valmistatud naturaalsest ja töötlemata puidust tallast ning ehtsast nahast pealisest.

Looduslikud materjalid

Puukingad on kasutusel olnud aastaid ja aja jooksul on need muutunud veidi paremaks ja kenamaks. Nendel puukingadel on näiteks kummist välistald. Pealisnahk on alguses kõva, kuid pehmeneb, mida rohkem susse kasutatakse. Nahk on pinnatöödeldud nii seest kui väljast. Konts on kuus cm kõrge.

Stiilsed ilusates värvides puukingad

Need kingad sobivad paljude erinevate rõivastega. Kingamudel Lina on saadaval kahes värvitoonis, punane ja valge. Valige endale ja oma stiilile kõige sobivam. Kuna nahk on looduslik, kohandub see aja jooksul teie liigutustega. Samuti annab see kingadele loomulikud ja kaunid voldid.

Näpunäiteid nahkjalatsite hooldamiseks

Isegi kui need puukingad ei ole sama välimusega kui tavalised nahkjalatsid, tuleks nende eest hoolitseda peaaegu samamoodi. Lõppude lõpuks on suurem osa kingadest valmistatud nahast. Kuivamise korral kasutage naha niisutamiseks kingavaha. Pintsliga võid ka jalanõusid puhastada ja poleerida, et need saaksid kena läike.

Community Approved - Lowest return rate in category

Footway Group tõstab igas kvartalis esile tooteid, mida harva tagastatakse, koos väheste nõuetega nende kategoorias. Teeme seda selleks, et tõsta teadlikkust, et madalam tagastusmäär ja parem kvaliteet avaldavad positiivset mõju toote keskkonnamõjule. Sel põhjusel investeerib Footway koos Milkywire'iga keskkonnaprojektidesse.

Milkywire ühendab rahastajad kogu maailmas hoolikalt auditeeritud kodanikuühiskonna organisatsioonidega, mis töötavad inimkonna kõige pakilisemate keskkonnaprobleemide lahendamise nimel.

Teeme koos paremaid tooteid! Loe rohkem

Aidake teisi, jagage oma arvamust

VisaMastercardTrustlyPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-EE@footway.com - (+44)800 098 8300
Estonia