Express
Tasuta tagastamine!
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Community Approved
685
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Anton

UVP29,00 €

24,00 €

Toode on laos saadaval! Tarnitakse 24 tunni jooksul
Ekspress saatmine!
Tasuta tagastamine! 365 päeva
Visa
Mastercard
Trustly
PayPal
DHL Express

Toote teave

Eseme number:42546-00
Alarühm:
Elustiili sandaalid
Tooterühm:
Sandaalid ja Sussid
Kategooria:
sandaalid
Kingatald:
puit
Community Approved:
Lowest return rate in category
Osakond:
Mehed
Materjal välimine:
Nahk
Toote tüüp:
Kingad
Värv:
Must
Kontsa kõrgus:
4

Anton

Moheda Anton

Moheda Anton on klassikalised puidust puukingad ja neid on suurepärane maja ümber kanda. Need kingad sobivad suurepäraselt, kui teil on vaja posti kätte saada, naabri juurde jalutada või koduaias mõnda lihtsat tööd teha. Pealmine osa on valmistatud nahast ja tald on valmistatud puidust koos kummiga, et tagada hea haardumine. Puukingad on kerge kaldega, mis tagavad kena ja mugava istuvuse. Moheda on väljakujunenud ettevõte, mis asutati 1860. aastal ja on sellest ajast peale tootnud kvaliteetseid puidust kingi.

Klassikalised puukingad

Need Moheda puukingad nimega Anton on väga praktilised ja mõnusad kodus olemas olla. Neid on lihtne selga panna ja neid saab kanda naabruskonnas jalutades, randa minnes või linnas asju ajades. Kinga põhi on musta värvi puidust ja pealmine osa on valmistatud nahast.

Ideaalne ümber maja

Puukingad sobivad suurepäraselt maja ümber või tagaaeda. Avatud kujundus muudab nende kiire selga panemise lihtsaks, kui võtate ajalehte või lähete lihtsalt õue. Hoidke neid ukse juures, et oleksite alati valmis minema, kui vaja. Neil on tugev kummist tald, mis tagab hea haardumise ebatasasel pinnal.

Suurepärane kvaliteet ja minimaalne hooldus

Anton on Moheda toodetud puukingad, mis ei vaja palju hoolt. Kinga ülaosa on valmistatud ehtsast nahast, kuid sellel on ka õhuke kaitsekate, mis kaitseb seda. Kui teie puukingad määrduvad, võite need niiske lapiga ära pühkida. Väga kiire ja lihtne ega vaja eritooteid.

Community Approved - Lowest return rate in category

Footway Group tõstab igas kvartalis esile tooteid, mida harva tagastatakse, koos väheste nõuetega nende kategoorias. Teeme seda teadlikkuse tõstmiseks, et madalam tagastusmäär ja parem kvaliteet avaldavad positiivset mõju toote keskkonnamõjule. Sel põhjusel investeerib Footway koos Milkywire'iga keskkonnaprojektidesse.

Milkywire ühendab rahastajad kogu maailmas hoolikalt auditeeritud kodanikuühiskonna organisatsioonidega, mis töötavad inimkonna kõige pakilisemate keskkonnaprobleemide lahendamise nimel.

Teeme koos paremaid tooteid! Loe rohkem

Aidake teisi, jagage oma arvamust

VisaMastercardTrustlyPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-EE@footway.com - (+44)800 098 8300
Estonia