Express
Tasuta tagastamine!
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
DEAL
712
Rohde

Rohde | Lekeberg Schwarz

UVP57,00 €

49,00 €

Toode on laos saadaval! Tarnitakse 24 tunni jooksul
Ekspress saatmine!
Tasuta tagastamine! 365 päeva
Visa
Mastercard
Trustly
PayPal
DHL Express

Toote teave

Eseme number:53043-00
Osakond:
Mehed
Tooterühm:
Sandaalid ja Sussid
Kategooria:
sussid
Värv:
Must
Materjal välimine:
Nahk
Kingatald:
Kumm
Toote tüüp:
Kingad

Lekeberg Schwarz

Rohde 1552-90 Must

Rohde on üks juhtivaid kingatootjaid Euroopas ja lõbus fakt on see, et nad toodavad iga päev peaaegu 20 000 uut kinga. Rohde 1552-90 Black on ehtsast nahast valmistatud sussid/sandaalid, millel on suurepärane istuvus. Rohde toodab teadaolevalt mugavaid ja vastupidavaid kingi ning see pole erand. See on must, nii et saate sellega kanda peaaegu kõike, mida soovite, ning riietuda erinevatesse stiilidesse ja rõivastesse.

Stiilne nahk

See Rohde suss on valmistatud üleni nahast ja näeb väga korralik välja. Naha puhul on suurepärane see, et see kohandub aja jooksul nii teie jala kui ka sammuga. Mida rohkem te seda kasutate, seda paremini see istub ja lõpuks kujundatakse see täielikult teie jala järgi, mis tähendab, et teil on seda ka väga mugav kanda. Nahk vananeb ka kenasti, nii et kui sa nende susside eest hästi hoolitsed, kestavad need kaua.

Suurepärane vabaajarõivasteks

Kandke neid Rohde susse kodus või tööl, kui soovite kogu aeg mugavalt ringi jalutada. Tallal ei ole mustrit, mistõttu võid neid soovi korral kanda ka väljas, kuigi soovitame kanda peamiselt siseruumides. Must nahk näeb väga stiilne välja ning seda saab sobitada paljude erinevate riiete ja muude värvidega. Must on kingade puhul alati hea värv, kuna see on kindel valik ja saate seda kanda peaaegu kõigega, mis teie garderoobis on.

Hooldusnõuanded

Nahast kingi on lihtne hooldada, sest seal on palju häid tooteid, mis saavad selle tööga hakkama. Parim viis Rohde sandaalide kaitsmiseks mustuse ja prahi eest on nende immutamine. See annab neile kaitsepinna, mis kestab päris kaua. Kahjustuse vältimiseks peate seda regulaarselt uuesti kasutama, kui tundub, et see on kaotanud oma võimed. See on eriti oluline, kui otsustate neid kanda väljas, kus need puutuvad kokku vee ja mustusega.

Aidake teisi, jagage oma arvamust

VisaMastercardTrustlyPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-EE@footway.com - (+44)800 098 8300
Estonia